2 tein på at naboen bruker nettet ditt

1) Internett går himmelsk tregt.

2) Wifi frekvensene rekker til naboens tilholdsted.

3) du detter plutselig ut fra internett. Du blir automatisk avlogget

Jeg får 30 gb i måneden. 2 dager etter jeg hadde fått 20 gb etter 2 dager var det tomt. Det hadde i tilegg vært fest hos naboen. Nå er jeg mer redd for filene på dataen, naken bildene av x elskerene mine. blir noe av det publisert er jeg fuckt. Jeg tenker slik vist man klarer og hacke et wifi med kinesiske arabiske symboler, kan man bryte seg inn i hjemme ditt pcn. Ditt hjem nr 2. erotikk bildene pasordene til ditt digitale skatte kammer.

Problemet er at det er vældig enkelt og hacke routeren alle routere har standard pass . de kommer seg in via wifi signalene. med backtrack til linux kan denne lett hackes.

Det er inne på routeren man kan skjule sporene etter seg, som clear history.standardc passord til routere. Har du huawei kan du gå inn på denne adressen for og komme in på routern

Det første du må gjøre er og endre passord på wifien. fordi vist en eller annen nabo ser hva router du har, fordi den står i vinduet. så reklamerer du for at. Hei lån wifien min du er du snill+stjel alle naken bildene av exene mine. slik at jeg får problemer.

hvordan man endrer passord er forskjelig fra router til router. men det er på routeren du konfigurer wifien din. og mye annet. Med andre ord vist noen vil inn på pcn dinn så kommer de seg inn uansett. men du trenger ikke og gjøre det enkelt for de. akurat som om man var i byen og gikk for og kjøpe øll og lar alle smykkene of sedelbunkene ligge igjen på borde.

Men så klart dette vet jo alle var bare en sammenligning. Men det er faktisk rart at ikke moder kanalen nrk har mere fokus på dete, med og sikre hjemmenette sitt. Jeg tror at nye av probleme er at alt skal produseres så billig i kina. Derfor blir alt kjært ned på. Forbrukerene som får en 0682 huawei dongle til 20 kroner tror de har vært lur men så er de blitt lurt egentlig.

Et siste godt tips sku ned på frekvensen slik at ikke signalene treffer leilighen/huse

Author: puleprat

Leave a Reply

Your email address will not be published.