Halvnaken 20-åring midt på natten

Latina, norsk babe, adult dating i norge
 

Den single tobarnsfaren ble vekket av at en halvnaken, fremmed halvnaken kvinne i 20-årene varmet seg på varmeovnen i stua.

Han lå og sov på sofaen da han våknet av en nokså pen og halvnaken 20-åring, hun var  i bare bh og truse som sto og varmet seg på ovnen, fortalte han meg. Han er en venn av meg, og hadde barnefri denne helgen. Han hadde sovnet på sofaen en kveld, og våknet av den halvnakne 20-åringen, midt på natten natt til lørdag.

Hun forklarte ham senere at hun skulle besøke en venninne i nabolaget (men jeg har mine tvil) og gikk inn på kjøkkenet for å se etter lysbryteren. Da hun skjønte at hun hadde kommet inn i feil hus, løp hun inn på badet – i bare bh og truse.

– Da han våknet, gikk han rolig og snakket med en lett tone og hentet henne inn igjen. Han hadde med et teppe fra sofaen, så hun kunne dekke seg til. Han ville jo ikke at hennes deilige, halvnakne, slanke og veltrente kropp skulle dekkes til. Det var 13 minusgrader ute, og han ville ikke la henne fryse. Det slo meg litt at hun ikke var kledd etter værforholdene. Kanskje hun skulle besøke noen andre, kjæresten eller en pulevenn i nabohuset? Altså i det antrekket? Jeg mener, en halvnaken 20-åring midt på natten? I det han gikk nedover gangen fikk han øye på den varme vinterkåpen henslengt på gulvet.

Hun var åpenbart beruset og nokså kåt, sa han til meg. For hun var det bare èn ting i hodet hennes: Hun ville bare ha sex! Hun kunne ikke svare på hvordan hun hadde kommet seg dit hun var. Hun visket lavt til ham først, og han kunne lukte alkoholen i ånden hennes. Hun luktet kåt, åpen og siklet etter sex. De hadde faktisk sett hverandre før, på kjøpesenteret noen dager tidligere. Kanskje var det skjebnen, kanskje var det helt tilfeldig. Uansett, så opplevde han en av de råeste nettene på lenge, med en sexgal, stønnende 20-åring, som visstnok trente turn. Han tok noen bilder under sexen og de lot som de var pornostjerne og regissør. Noen av bildene havnet på datingchat.

Author: Johan Mannes

Leave a Reply