Ønsker du å skrive artikler for Puleprat?

 

Har du noen kåte og opphissende tanker du ønsker å få luftet til andre kåte kuker rundt om i landet? Ønsker du å dele ut personlige runke- og sprute-tips? Har du hatt en fantastisk deilig runk i det siste? Har du løsningen på hvodan man får ekteskapet til å holde? Har du noen gode idéer til hvordan man kan sjekke, flørte og dra deilige damer? Kanskje du til og med har vært borti noen damer eller menn og ønsker  å dele din opplevelse? Har du en kinky fetish du vil snakke om? Blås støvet av pikken og sett deg ned og skriv et innlegg og send det til redaksjonen.

Krav: Teksten må være original, ingen kopi eller plagiat av noe som finnes fra før et annet sted på nettet. Legg ved bilde og sørg for at du har rettighet til å bruke bildet. Bildet må heller ikke være NSFW (ingen nakenbilder som viser for mye). Innlegget må være minst 300 ord. Om du ønsker å skrive under ditt eget navn eller er pseudonym er opp til deg selv. Om du vil legge ut et mindre innlegg uten strenge krav, kan du heller bruke forumet som du finner i menyen.

Belønning: Du får ikke penger av Puleprat for arbeidet ditt, men det å få en artikkel på Puleprat er en gevinst i seg selv. Linking, banner og snikreklamering er selvsagt lov slik som vist nedenfor, så lenge ikke artikkelen lukter mer reklame enn kvalitet.

Kontakt: Send inn ditt innlegg, med bilde(r) og Flattr-brukernavn på pulepraten at protonmail dot com.

Author: Odd Valdemar

Leave a Reply