2 tein på at naboen bruker nettet ditt

 

1) Internett går himmelsk tregt.

2) Wifi frekvensene rekker til naboens tilholdsted.

3) du detter plutselig ut fra internett. Du blir automatisk avlogget

denne artikkelen er oppdatert 29 oktober 2019

Du finner log på routeren din , hvem som har vært av logget å på logget. du trenger simpelt bare å bløackliste de. pass på at du ikke blacklister deg selv.

Problemet er at det er vældig enkelt og hacke routeren alle routere har standard pass . de kommer seg inn på mangen måter.  jeg gidder ikke skrive om det her. men du finner guides. mere info under.

Alle routerer har deafoult passord å man kan skjule sporene etter seg, som clear history.standard. passord til routere.

Med andre ord vist noen vil inn på pcn dinn så kommer de seg uanset. du kan bruke forskjelige grader av sikkerhet. som authenticator cryptereings nøkler.

WPA2 er sikrere en WPA, Vælg lange passord. du kan lage dine egne lange gode passord med mye symboler  små store boklstaver. 765F86F3££££$¤”##%¤tDSFS556hjhh. fsk . finn merer info her hvordan du sikrer wifi hotspote ditt.

Minner på at, vi driver ikke med hack toturials. wifi snifferes er kjent som hack værktøy. der er en blogg du finner info. minner på at det kan være lurt å ha en boster. parabol . dette er heller ikke lurt vist du har et hotspott fra levarandøren. da kan folk sniffe wifien din.

Author: Hilde Nina

Leave a Reply