Prides seksuelle barnefestival

 

Eleven Arnold (2. klasse) er sjefen i sin klasse. Han har utrolig bra utséende, tøft, kjekk, humor og selvtillit som bare det, og tør å være seg selv. Han var sammen med en annen gutt, og snakker mye om det. Alle guttene i klassen synes det er dritkult og har fulgt med han om å være homse etterhvert 🏳️‍🌈. Kun en gutt har nødt til å være hetero, fordi foreldrene med sin religiøse tro nektet han til å være homse.

Bjarne (3. klasse) er en transjente, og flere andre gutter drømmer om å være transjente og, fordi læreren har sagt at de skal selv velge over egen seksuelle identitet 🏳️‍⚧️.

Muhammed (3. klasse) drømmer om å ha flere gruppekjærester aka polyamori. Han vil ha 9 jomfruer, og foreldrene velger for han.

Flere elevene har vurdrert i en annen identitet, for hetero er utgått for lenge siden. De tenker at de er kanskje transsexuelle🏳️‍⚧️, polyamori, BDSM, sologami, autogami, asexuelle, intersexuelle, pansexuelle eller androgyni.

Men fremdeles blitt å møte med fobene med hat or krangling på sosiale medier, hets, sjikane, trusler, fiendtlighet og skyting rundt om i det norske samfunnet som i fjorårest Pridefestival©️ i Oslo, og alvorlig trussler, trakassering og vold på Pride©️ barnefestival i år! 😠

Og hva med resten av alle parafiliene da? Noen av elevene har jo såvidt hørt om de, men de er alle fra utlandet, og ingenting med norske elever, ikke sant? Paragrafen kriminalisert seksuelle kontakt mellom forskjellige parafiler. Men parafilske lillegutten kan jo ikke for det, og han er kun annerledes med hans egne tabubelagte private kjærlighet. Så han måtte skjule seg og møtes i hemmelighet, fordi han hadde ikke menneskerettigheter og ytringsfrheter lenger. Hvis de mistenkte lillegutten, så hadde de ansatte med sin personforfølgelse å overvåket, snoket og stalket over hans private liv, og fullt tillatelse over det.

Hvis han hadde blitt tatt, så er selvfølgelig blitt straffet, men alt etter alvorlighetsgraden. Mindre alvorlig så andre elevene diskriminert, trakassert og mobbet han til de groveste, og ekskludert han fra klassen for resten av skolen. Alvorlig saker så hadde barnevern straffet han, fordi han hadde annerledes med parafilske nestekjærlighet.

Størst av alt er kjærligheten, unntatt parafiler, inkludert blotting, incest og kjøp av prostitusjon.