Er du litt gerontofil eller? Om myter, MILF og FILF.

MILF eller cougar?
 

De færreste vet hva en gerontofil er, men mange er det uten å vite det. Dersom du aktivt bruker søkeord som “milf” og “gmilf”, så er det en god sjanse for at nettopp du er en. Nå har jeg vel egentlig røpt hva det er, men for de tregeste av mine leser, så kan jeg avsløre at en gerontofil er en som er tiltrukket eldre personer, uavhengig av kjønn. Alphamegamia er en som er tiltrukket av mye eldre menn, mens en anililagnia er en som er tiltrykket av mye eldre kvinner.

 

MILF eller cougar?
MILF eller cougar?
MILF eller cougar?
MILF eller cougar?

Folketro om MILF og FILF

En vanlig misforståelse er ordet MILF, et ord som har ingenting med gerontofili å gjøre. Ordet blir stadig misbrukt på folkemunne. Det mange tror at MILF betyr, er en dame som:

  • er over 30ish år (jo eldre du er, jo eldre er definisjonen på MILF)
  • tiltrekker deg, spiller ingen rolle om hun har barn eller ikke

FEIL! Puleprat vil nå avsløre hva MILF faktisk betyr. Ordet MILF er en forkortelse for Mother I would Like to Fuck. Så for at en dame skal være en MILF må disse to kriteriene være oppfylt, og ingenting annet:

  • Hun må ha barn (altså M – Mother)
  • Hun tiltrekker deg (altså ILF – I’d Like to Fuck)

Er hun 18 år, har en sønn og du synes hun er så sexy at du ikke hadde nølt med å gi hun litt penetrasjon, så er hun per definisjon en MILF. Samme regler gjelder både for MILF og FILF (DILF). FILF (DILF) er Father (Dad) I would Like to Fuck.

MILF og FILF-diagrammet
Begynn øverst og jobb deg nedover til du finner rette definisjon på personen.

Cougars og Manthers

En cougar er en dame i middelårene som er tiltrukket av yngre menn og en manther er en mann i middelårene som er tiltrukket av yngre damer. En ung gerontofil og heterofil mann (anililagnia) er altå cougares perfekte match, mens en ung gerontofil og heterofil kvinne (alphamegamia) er mantherens perfekte match.

MILF eller cougar?
MILF eller cougar?
MILF eller cougar?
MILF eller cougar?

 

 

Er du gerontofil?

Datingchat

Author: Odd Valdemar

1 thought on “Er du litt gerontofil eller? Om myter, MILF og FILF.

Leave a Reply