Jeg så en sykt deilig dame i dag

 

Det hadde seg sånn at jeg hadde et ærend på senteret idag, for jeg skulle nemlig til tannlegen for å borre noen hull. Tannpussing er ikke helt min sterkeste side. Men nok om det. Da jeg stod utenfor tannlegekontoret for å ta meg en sigg før timen min, så så jeg en sinnsykt deilig dame gående forbi. Åh du aner bare ikke, du vil ikke tro hvor ekstremt deilig den damen var! Jeg trodde først ikke mine egne øyne når jeg så hun, så måtte knipe meg selv et par ganger. Hun lignet litt på SugarLady, en dame jeg har chattet en del med på datingchat. Hun gikk mot meg, mens jeg stirret på hun alt jeg kunne. Når hun nærmet seg meg, håpte jeg på at hun skulle stoppe og spørre meg om noe dristig.

Dette er hva jeg fantaserte at hun skulle si til meg og jeg til hun:

  • Hun: Hei! Jeg så deg på avstand og synes du var så kjekk at jeg bare måtte stoppe opp for å si hei.
  • Jeg: Takk (smiler), og du har kjempefine øyne.
  • Hun: Åhh tusen takk (smiler) La oss ikke gå rundt grøten mer, kunne du tenke deg å ha norsk sex med meg?
  • Jeg: Ja selvfølgelig! Det vil jeg veldig gjerne. Hadde egentlig en tannlegetime, men jeg dropper den. Kom så går vi og puler istedet.

Jeg hadde tenkt ut hele dialogen på forhånd. Nå lå ballen hos henne, og jeg håpte bare at hun ville ta det nødvendige skrittet og stoppe for å komplimentere meg. Hun nærmet seg meg mer og mer. Men da hun nesten passerte meg, trodde jeg hun skulle bremse ned, men hun gjorde ikke det! Hun stoppet ikke opp! Hun gikk bare rett forbi meg, uten engang å se på meg!!

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!

Jeg var sååå nærmt en ny pulevenn med en så utrolig deilig dame!! Typisk min uflaks! Jeg prøvde så i all hast å ta frem mobilkameraet så jeg hadde noe å runke til når jeg kom hjem, men mobilen hang seg og hun forsvant. Så det jeg gjorde etter siggen og hun hadde gått forbi forlengst, var at jeg gikk inn og fikk borret tennene mine. Det er vel unødvendig å si at hadde en stor bulk i buksen under nesten hele tannlegetimen. Jeg gleder meg allerede til neste gang jeg har tannlegetime – håper flaksen er med meg da!

Leave a Reply