vibratorapp eller nokia 3210 life hack

 
En gammel mobiltelefon har fantastiske vibratorevner, og den kan lett brukes som en dameleke. Du trenger ikke å legge ut en Ferrari på finn.no gis bort, for at de skal ringes i et sett. Bare ring i vei fra Androiden din,noon stop

Fra spøk til revolver

Sync by We-Vibe World’s Most Popular Couples Vibrator

Du kan holde kontakten med partneren din, over landegrenser.  der partneren er ser synkronisert på netværket.  typen din kan stimulere deg når han er på bussiness reise. det sies at battreiet er litt dårlig . du kan se hvem som er pålogget på vibratoren. via kontroll panele på telefonen.  du finner nok garangtert billige bling dong kloner. med open sorce netwerk. der plutselig en feit gammel gris , tilfeldig indirkte klår deg oppi musen. alt er hackbart , om ikke nesten 100% sporbart. om man gidder ta se brye å bruke en milliard på å bestikke. server rottene i silliconne valley. vil de ta deg klarer de det. uanset. så ikke prøv å kom oppi musen , på noen. uten partens samtykke. vær på den tynne sti. forhold deg til de som forholder seg til terms of service.  ikke gå for billig dritt, som alle kan modifisere kilde kodene til sitt eget behov.

med mindre du bruker kali linux fra en bil med sortetete ruter uten skilt . der etter prøver å hacke en wifi. men da er muligheten at purken har enda mere spor å gå etter. alt som virker mystifistisk . er også lystisk. så vær kynistisk. å vælg tangatruse som har en muse stikk.

som godt tips ikke vælg økonomi , når du kjøper, med mindre du liker å knulle rundt , med hvem som helst. kjøp et trygt merke.

 

 

Author: Hilde Nina

Leave a Reply