Hva er sms-dating.su

 

Tørsten etter trafikk på siden som du kjønner har. gitt meg en ide. teste ut en sms annonse tjeneste. og skrive en artikkel som stinker

Ja du kan legge ut annonse med bilde text tlf nummer. det er vældig enkelt. men vil bare si at de er litt trangt og svett å ampert. et lite pølsebrød undere inne mellom henge pølsene ned trampet. Køen er stor. men samfunne endrer seg, så kansje det er likevækt om 10 år.  sex er mindre tabu nå en for 7 år siden. men hva skjer om 10 år.

Ulempen er at de henger ut ipn din og da kan du bli et offer for hacking. iper skal ikke henge rundt. ifølge norsk lov. men siden er svensk. så andre regler. Plassen har høy tilstrømning av folk. så skjangsen for og få mus er støre en om du går på butikken isåfall. Ulempen er at du blir hele tiden dradd bakover i køen. Så til slutt er det bare nekrofile autister som tenker på du er der, mens du kansje ikke er der. Men det er lenge til so slapp av.

Konsepte bygger på den der kjapt og galle 2 km unna, neida dette er ikke tull mohaha

Faktis denn tjenesten har jeg mere tro på en de nissene som gir deg knull garangti. ett eller annet sted på nette. Foresten glem hele tjenesten. Minn favoritt er datingchat og tinder. men får jeg meg mus på den nye avkroken ligger den an til en 3de plass. men jeg har aldri forstådt hvorfor noe er bedre, og man mere skjangse en andre steder. men slik er det bare. opdateringer fra sms-dating.su kommer. Del gjerner erfaring om de .

Author: Hilde Nina

Leave a Reply