Økovennlig dildo av plastikk afall

 

datingchatØkovennlig er viktig Nei det er ikke en dritt bokstavlig talt.(ord spill) kun en dildo som er laget av shampo flasker på bade. Økovennlig betyr blant annet at du vet all plastikk avfall ikke er det samme. La oss ta et eksempel, vist du har en tom dusj shampo, da vil du se at det står et resirkulerings symbol under, mest samsynlig et resirkulerings symbol med et 2 tall.

Symbolen driter folk oppi flasken av shampo vi bruker lå ihjen fra en dame jeg treffer annen vær helg fra datingchat. ikke spør meg hvrfor hun bruker en flaske shampo. Men fikk lyst plutselig og lage en dildo til hun. STAY TUNE

Hold i tankene at vist du spør en forsker hvor mangen plastikk typer det finnest, så vil de være det samme som og spørre en baker om hvor mangen brød typer det finnest. Alså det vil si at de vet ikke.

2015-04-26_061750
Hva med en økovennlig start på 2016. la hdpe bli nyttårsforsette. delta og post linker, kom med innspill til sex leker av plastikk avfals artikler. Vælkommen til å lage det feteste sex lekene . Den som vinner får den halvferdige dildoen som jeg nå skal demonstrere hvordan vi lager av plast avfall.

HDPE er enkelt og resirkulere hjemme uten avansert utstyr, bare husk at du følger denne videoen.

hva er hdpe og hvor man finner der

hvs man kan lage av hdpe

I dag skal vi lage en økovennlig dame dildo av embalasjen av en dysjsåpe. Jeg er ikke vældig optimist. Men vi planlegger og, smelte plastikken i ovnenen. men probleme er at vi trenger en form.

hvit leire

Så løsningen ble i dag hvit leire (gips) Så da blir utfordringen å finne noe man kan forme leiren med. Grunnen til at jeg valgte denne leiren er at den kan tørkes i mikrovnen på 30 min. Kun vist du lar den gå på minimum. I følge instruksjonen på leire embalasjen sto det tørke i 24 timer. Men hvorfor gjøre alt etter boken.

Sillicone mold putty  er bra og bruke, den er ekstrem varme resistent, tåler opp mot 390 grader. det vil si at man kan så god som smelte om all plastikk. Denne metoden vil uanset gi mere detaljert resultat.

Vist du vil lage sex leken av miljøvennlig bioplastikk er det fult mulig se video av hvordan lage bioplastik

ingredienser

glycerin, cornstarch ( Maisenna mais stivelse), vann, edikk se siden for miljøvennlig bio plast

20150426_072002

Så blir lit av utfordingen å la den stå der i 30 minutter å tørke. når det er gjort, skal vi la dette smelte oppi den tørkede formen, inni ovnen på 170 grader. Jeg har tenkt og bruke en kniv, slik at den tilpasser seg, når man åpner ovnen etter vært så må vi trykke  litt i deigen . Hele klue med denne teknikken er at man repeterer prossesen 2 ganger, slik at man får 2 halve dildoer, som man kan lime med super lim. Å være økovennlig handler om å finne løsninger, å være kreativ. Sorry boys/ girls har bare nok til en halv dildo eller må jeg skylle do vaskemidle oppi en tom tøy mykner som er tom. Å da er det fare for at damen min bruker det i klærene. Å da kan det bli litt rare blikk ute blant folk på butikken.

Dildoen kommer nok til og se kjempe stygg ut. Om den blir ferdig noen gang. men dette er er kun for og gi en liten ide om hva du kan gjøre med hdpe plastikk. Jeg anbefaler og pusse dildoen etter du har støpt den, å limt begge delene sammen. Fordi at det vil ligge bobler i plasten, som kan samle bakterier fra rompen eller musen din. Så finn sand papir, bruk gjerne noe lakk, over hele.

20150426_065254

Så kutter man det opp med saks, til alt er små biter. Pass fingrene! Så kaster man bitene oppi formen vi lagde. Lar det stå på 175 grader, slik at det ikke røiker. Hvor økovennlig for kroppe hdpe er vist det røker vet jeg ikke. Men da må du ha den over 190 eller noe. Men det sikreste er og gjøre det ute på terassen med en ovn, fordi det kan komme litt gift, i følge kommentar feltene på youtube.

Jeg personlig pleier og være økovennlig i perioder. Under finner du de triste morsomme resultate. mye å skryte av? men nå ruller snøballen håper jeg.

20150426_100624

chat med noen

Author: Hilde Nina

1 thought on “Økovennlig dildo av plastikk afall

Leave a Reply