runke tips og singeliv

 

runke tips å ærkjenelser +  noen bortforklaringer

Untitled

Er deilig og være singel. Kan runke i fred. ingen som skriker av en mygg eller bie som, svever fredelig rund i romme. ingen som mener du er sur når du er deppa. Liker å være singel, har heller ikke noe valg ikke er jeg rik. ikke har jeg lappen, eller feit omgankrets.

Jeg klager ikke, lengter ikke etter noe annet. hadde jeg hat dame kunne jeg aldri skreve denne artikkelen kl 1:14 om morgen, om jeg hadde hat dame.

PP følger nøye med på kjøtt industriens nyeste innovasjoner. Kansje veggiser å får i seg noe kjøtt med tid og stund. Det deilige med og være singel er at. man kan gjøre det man vil.

Flere dagens rare kommer. Nei jeg er ikke kvinne hater, de er kvinner som hater meg. Og jeg må leve med det, der etter gjøre det beste ut av det, ta meg en fylla burger, og et friskt morgen runk, uten østrogensk metangas i rommet. Ja jeg vet at det er space greier det vi skriver. selvinnsikt ærlighet og en dame i huse er akkurart som og runke med sampapir.

Eller og spise drit, som andre sier.

Vi nyskjerrig  perer som er født på 70 80 sliter med og bli voksne. vi gikk rundt halve oppveksten uten og få svar på en dritt. noe så gjore noen av oss til forvirrede tapere. så invaderte internet oss i 2004. Nå de fleste av oss var voksne, krutte var fant opp. vi fikk svarene 15 år for seint. Da fikk vi plutselig svar på nette. I dag treffer jeg ofte 20 åringer som er smartere en meg selv. Men er det rart da når de hadde google som 10 åringer, å gjerne før. Damene på min alder vil heller ha de eller de som er 20-40. Vi er generasjonen mellom 2 stoler. Vi er selvsagt michelin generasjonen. Og de som ikke er knekt er bare sterkere

finn en chat venn

Author: Hilde Nina

Leave a Reply