Alternativ Pulevenn beregnet dårlige kjekkere

fremtiddns pulevenner er roboter
 

fremtiddns pulevenner er roboter

Det tikket in en melding seint i natt, fra en av våre kvinnelige ivrige lesere. Jeg fikK tissen fast i låsen mens jeg akurat hadde logget ut av datingchat Når jeg leste det. Så ja jeg har gjort store undersøkelser angående dette. Jeg ville kalt det en pulevenn forbenolt en som er elendig med damer. En som ikke klarer å kjekke.

En fransk kunstner César Vonc har laget en sex robot.Det kan ha vært for pr til firmaet han jobber i. Rettere sagt deg er et reint PR stunt.

Det spesielle er at dukken er printet del for del. Ideen ble velsignet av et 3d print firma, som har ambisjoner om å nå ut til massene. Det er ikke firmaet som står for dukkene. Men den Franske kunstneren. Jeg syntest dette virker som et morsom prosjekt. Hadde jeg ikke hat så mangen baller, ville jeg gådt for det.

César Vonc er nok ingen asatt på siden, men et vanlig medlem. De må være dårlig til å kjekke, de som printer ut en fantasi dame, med 4 pupper, en mus på vær rompeball. Du vil simpelt få en pulevenn som er enig alt.

Man ser tydelig at dette er et 3d print firma som behersker kraften i elementene. De har printed flere typer materialer som gummi metal plast.                                                            Firmaet som på en måte gjore robot dame stunte heter SexShop3D.com  Jeg mener at du kan selv vælge om de skal printe de ut. eller du.

Har du blant annet en 3d printer for abs. Da vil du kunne sette sammen komplekse sex leker hjemme. Tjenesten er basert på brukere. likt som ebay . Ettersom de kan være flaut å få de i posten. Desto enda flauere med robot damen. Hvem bestiller en big mama xtra large fra singapore. Kan tenke meg at de kommer mye rare sex roboter frem over. Damer liker jo å spare på fitten til mister perfekt, som egentlig kun er et rasshøl.

Jeg personlig tror at mye av industrien flytter hjem til folk. Vi i norge vil se mye mikro produksjon blomstre opp. Disse bedriftene vil bruke avfall råvarer til å produsere good quality goods.  Takk for besøke å husk at en robot pulevenn kan se  ut som hvem som helst

3D print your sex toys!

https://www.youtube.com/watch?v=1rMiOjGiij4

finn en chat venn

Author: Hilde Nina

3 thoughts on “Alternativ Pulevenn beregnet dårlige kjekkere

  1. å da blir det ikke så billig alikavel. desutten akter jeg ikke å gå ned på størelsn. abs er blitt dyrt

     

Leave a Reply