vibratorapp eller nokia 3210 life hack

En gammel mobiltelefon har fantastiske vibratorevner, og den kan lett brukes som en dameleke. Du trenger ikke å legge ut en Ferrari på finn.no gis bort, for at de skal ringes i et sett. Bare ring i vei fra Androiden din, eller Iphonen. eller sett på alarmen.

Verden blir dessverre mer å mer forsøplet. Folk bryr seg ikke om miljøet, kun seg selv. Vel dette var ment som en praktisk spøk, ikke gjør det jeg skrev på bannerne.

Vibratorapp til Nokia sine litt nyere serier med fargeskjerm

Resirkulering vil bli viktigere i årene frem over, etter som vi holder på å bruke opp alle naturresursene. Å finne gode løsninger blir viktigere i årene som kommer.

Er mobilen din gått i stykker, lagt å støvet ned i mange år, å du er på vei til å kaste den. Har du en nyere mobiltelefon en 3210, en med fargeskjerm, som støtter apps nedlasting, da kan man laste ned vibratorapper. Her finner du vibratorapper for classic, flip, slide,full keyborad, å den top moderne touch. Noen av appene går under kategorien massjaseapp, men det kan jo defineres. De fleste fra den klassiske versjonen burde være grei å få opp i musen, etter som de er nesten formet som en firkantet dildo. Appen går på alle de tidlige farge versjonene av Nokia. Husk å stapp en stor nok kondom rundt mobilen, en king size kondom. Det bra med dette trikset er at det er miljøvennlig, og en kondom er laget av gummi som går lett i oppløsning på dyngen. Vibratorapp for Nokia har vært siden tidlig 2000. En kjent skaper heter Gangster Hamster, og Han/hun har spesialisert seg på felte vibratorapp for Nokia. Du finner linken over. Puleprat har enda ikke lykkes med å komme i kontakt med Gangster Hamster. Kom gærne tilbake her å skriv om appen i kommentar I felte.

 

 

Author: Hilde Nina

Leave a Reply

Your email address will not be published.