Puleprat sitt runketips #2- for høyere nytelse!

 

Puleprat fortsetter sine mer eller mindre gode tips til hvordan du kan få et bedre runk enn den samme, gamle håndjageren. Vi vet at en trenger avveksling fra tid til annen for å få mest mulige nytelse når man napper i løken og vil ha en deilig utløsning! Ikke bare runk og tøm altså, men en ekte sexopplevelse på egenhånd.

Kom gjerne med kommentarer om du har prøvd tipset; Puleprat vil gjerne høre hvordan det var for akkurat deg og vi oppfordrer til at du bidrar til at vi har en aktiv side. Vi skriver for at du skal få et bedre sexliv.

Hodetapping

Dette er et av de enkleste runketipsene vi hos Puleprat kan gi deg. Alt som kreves er kuken din, en hånd eller lignende og en underbukse. Og ja, at du klarer å bli kåt selvfølgelig, noe de fleste som leser våre artikler som regel klarer fint.

Denne metoden fungerer best for deg som har en sensitiv kuk for at dette skal virke så godt som mulig. Vi mener det er best å trekke vekk forhuden og blotlegge kukhodet før man går i gang og stimulerer seg selv.

mens-sexy-underwear--7-626
Hvorfor ikke prøve dameundertøy for ekstra spenning når du prøver vårt runketips? Puleprat tenker på alt; for at du skal kose deg mest mulig!

Til å begynne med tapper du stille og rolig på kuken med fingertuppene og/eller gnikker samtidig som du tenker på noe sexy eller ser på porno. Ettersom lillemann blir til storemann, tapper du med fingertuppene fortere og med økt kraft direkte på kukhodet. Men ikke slå på den; du kommer til å miste ereksjonen. Garantert!

Dette runketipset tar nok litt lenger tid enn den vanlige håndjageren, men når du først kommer til klimaks så er det verdt det! Ooooooooh yes!!!!

Dersom du er veldig lei av å runke, hvorfor ikke få deg en ekte kosedame som kan gjøre det for deg? Eller til og med tilby å dele på sin egen herlighet 😉 Vi kan anbefale adult datingsider som f.eks. datingchat. Vi har fått gode tilbakemeldinger fra deres brukere.

315x300

Author: Simbahjerte

Jeg er en veldig kåt mann som tenkte jeg skulle forsøke meg litt på blogging.

Leave a Reply