Viser du profilbilde ditt uten regnbue, så risikerer du straff

Anders Noreng på vei inn i fegnsel
 

På profilbildet mitt på FB og andre sosiale medier og, så er det meg og en flott tegnet regnbue. Har du også regnbue? Hvis ikke, kan de eventuelt mistenke og spionerer på deg i juni.

Straffbart med å ikke kjøpe Pride og straffbart med -fobi.

Du må kjøpe offisielle Pride ©️, til vanlig er det flagg og armbånd. Billig er det, og kan bruke det hvor som helst på Pride-paraden f.eks. Prisen er noen få hundrelapper, avhengig av høyden og bredden, pluss evt. porto, toll og gebyrer. Ellers går det også an å kjøpe i din nærmeste butikk som de selger regnbue og pride. Andre regnbuer er penn, tusj, klistermerker, button, pins, kort, klar, smykker, kunst, bøker og annet Pride og regnbuesaker, Vis hva du er stolt over!

Hvis du ikke kjøper til Pride, så er du stemples som homofob/transfob/funkofob, andre typer -fob, masseskyting, rasisme og hatkriminalitet. Om en ikke vil ha markerte regnbueflagget på din organisasjonen eller ditt private profilbilde, da må man være potensiell mistenksom, og politiet, skeive, SIAN eller andre regnbuemiljøet har potensielt spaner deg nå eller fremtiden. I værste fall må man også risikere alvorlig straffeforfølgelse.

Ett eksempel er de kriminelle muslimer i er tatt for at de har skutt skeive. De er siktet for drap, drapsforsøk og terror etter masseskytinga i London Oslo Pub sentrum natt til lørdag. Regnbueflagget inkludert SIAN er for kjærlighet over all kjærligheten.

Straffbart med konverteringsterapi

– Det er totalt forbudt med konverteringsterapi, eksempel homoterapi, polyogamterapi, kinesoterapi, kakorrhafioterapi, asfyksioterapi, capnoterapi, ladyboyterapi og sånn videre, det er straffbelagt og fengsel i mange år på paragraf 270, sier Anette Trettebergstuen.

Straffbart med A4-manipulasjon

Skeiv Bjerke skole er ikke lenger trygge, uttalelsen er heterofil-manipulasjon. Politiet har sparket Anders Noreng som vranglærer, og straffes med bøter eller eventuelt fengsel etter Pride-uttalelser. Han har uttalt seg med sin egen heterofile propaganda og manipulasjon, og det er alvorlig straffbart. 

Ytringsfrihet

Vi har ytringsfrihet og menneskerettighet, jeg er så regnbueglad, tra la la 😍🏳️‍⚧️🏳️‍⚧️

 

6
Er du for eller mot Pride inkludert -gami/-fili?