Finner ingen damer, og derfor runket halve livet sitt

 

Sveinung har runket, runket og runket i over halve livet sitt. Han er så lei av å runke, men måtte til å runke allikevel. Han har ikke fått noe damer i Norge. Han er så stygg som bare det, men han innrømer det selv også. Men nå er det nok.

Så flyr han til Haiti i det karibiske havet i en måned, og prøver å treffe damer der. I Haiti er det veldig fint og varmt, lange strender, palmetrær, vakre damer og billig med mat. Her er eksotiske eventyr og han er fantastisk lykkelig 😄😅. Ja, dette er nærmest paradiset selv. To uker fikk han seg en dame på baren. Hun er fattig, han er rik nok. Han spanderer omtrent alt på hun. De er jevnaldre og omtrent verdens lykkeligste par. De småflørter og ler av hverandre, spiser på restauranter, bader de, prøver å stå på vannski, men faller og ler av det. Sover sammen på hotellet, de har massasje, går på tivoli, koser seg mye og de er så smålig forelsket i hverandere. 👫💏 

 

Familiefaren alias Thomas Andersen, er også spanerpoliti 👮‍♂️. Han har mistanke angående Sveinung, og har flydd samtidig til Haiti med tre andre spion- og spanerpoliti. De overvåker og følgt nøye med Sveinung i nesten to uker.  Sveinung hadde kjøpt seg en prostituert, og ble tatt deretter. Han ble arrestert på grunn av lovbrudd.

 

Norske aviser: 📰

Fra prostitusjon til at han er pågrepet

Hver uke reiser norske menn til det karibiske havet med ett mål for øyet: Å kjøpe sex. Mannen er hektet på prostitusjon <se bilde med sladdet ansikt>.

Det er en industri som hovedsaklig drives av mennesker i fattigdom, og det er en industri som menn har omfavnet i stor skala. Mannen kjøper sex av et utsatt menneske. Han er et egoistisk, følelsesløs lite menneske. Han utnytter et menneske i ekstrem fattigdom. Det er bruddene på menneskerettighetene for utnytte fattige damer for sex.

– Pågripelsene skjedde i sentrum på Haiti, sier politiet Andersen. Menneskehandel er prostitusjon eller andre seksuelle ytelser, og Sveinung er pågrepet og er nå i fengsel. Politiet er bekymret, men også skuffet over at folk ikke avstår fra sexkjøp.

 

Kommentarer fra de norske aviser: 🗨️

– æsj, jeg spyr av han! 🤮

Janniche


 

– Møkka lei av udyret! 🕷️

Rolf Ruben


 

– Haha jeg koser meg udyret og luddere 😁

Råmund


 

– i avisen har de sladdet fjeset på bildet. Har du usladdet bilde også?

Ernst


 

– Søk etter utenlandske aviser, som f.eks. “news”, “Thomas Andersen”, “prostitution”, “arrest” og noe lignene, der er han du ser på bildet – usladdet 😉

Tom-Arne


 

– Er dette sant?! 😮

Bjarte og Berit


 

– vet ikke hvem det er, men jævla ekkelt! 😡

Ivar


 

– Hvem er det for en disqusting fyr?!

Birte


 

– Han er en bekjent, og heter Sveinung

Leo


 

– fy faaaaaaen!!! 😠

Lilly


 

– Grøss og gru 👿

Bjørg


 

– Fengsel med han!

Muhammed


 

– Skyt han nå! Så er du ferdig med denne saken.

Willy


 

– Ville drept han! Kaste den i søppelet etterpå.

Knut Ole


 

 

Sveinung orket ikke mange fengselsår til:

   ⚰️

Men det er iallefall bra han er tatt da 🕵️😎