Jeg gråt fordi at Facebook er nede for hele 6 timer :(

 

Hva som skjer med at Facebook, Messenger, Instagram og WhatsApp er _nede_ i 6(!) timer på 4. oktober 2021? Jeg er helt stressa og halvveis deprimert. Jeg bare ELSKER Facebook (=Facern), men hvorfor gjør de sånn, hæ? Fortell meg det? Jeg er ferdig og lei av pornhub og youporn. Ingenting som klør på Facebook ❤️ Jeg glodde og gråt fordi at Facern var død, trodde jeg. Jeg klikket på meg, faktisk! Se på downdetector.

Men selveste Mark Zuckerberg ©® sa det til alle etterpå. Så endelig var jeg så enormt lykkelig for at Facern var oppe igjen 😄, og vil gifte meg Facern 🤗? Enda er jeg stolt, entustiasisk, respektfull og koser meg fantastisk med at Facern er oppe igjen! Tralalalaala 😄 Facern er livet mitt og livet mitt er Facern. Ekstra mye å glede seg over som jeg har begynt å laste opp nye bilder 2 ganger dagen, skriver mye mer i statusen og veggen min, likes, hjerte og glad så deg suser og nye vitser minst to ganger dagen. Digger på Facern, og alt du kan gjøre med det 😄 Det er veldig enkelt med personer, grupper, hendelser, sider og slike ting.

Hva sier du noe? Avghengig og hekta på Facern? Driter langt vekk fra det. Jeg bryr meg ikke om dette her. Urimelig pizz, idiot i mine øyne 😡 Bye the way gidder ikke bli herset med av deg, melder meg ut av det bullshitet ditt, så er Facebook har tid til meg.