fetish om sex som er normal

fetish
 

fetish om sex som er normal? dette er nesten umulig og vite

  • Obisity fetsih

Jeg hadde en kjæreste som tente på tykke damer, til slutt måtte jeg kaste han ut, ettersom jeg hadde gådt opp 5 kg. han hadde 100 sifrede mapper av bilder på dataen av feite damer. Når vi skulle ha sex brukte han google glasses med bilder av smell feite damer som han tenkte på når vi pulte. akkurat som ikke jeg ikke var god nok. Dette er et klassisk eksempel pa hva en feit dame sier om x mannen.

  • Objectum sexuality

De sykeste er også at jeg har hørt om er en dame som tenner på berlin muren. Dette gikk på norges herligste se mere. Selv om det var i nord svergie. Meget spesielt. Dette er en helt spesiell fetish det og tenne på ting.

  • Agalmatofili-folk som tenner på dukker

Har du sett han som heter davecat og bor med en silikon dukke . Folk som tenner på dukker, eller statuer.

  • Jactitation -man blir opphisset av og hore andre snakke om grisepreik, alsa egne seksuelle erfaringer. man har eksempler pa folk som henger pa datingchat eller lignende. kun for og høre om fsk bbw kvinners sex erfaringer, eller lesbiske, alt mulig. Denne kategorien grenser med naratofili.
  • Egotrip-dette må være det aller rareste, tenk og tenne på seg selv. tenker meg at lesbiske kvinner og homofile menn er overepresentert.
  • kopofili -Håper du ikke treffer en dame på byen som tenner på dette, fordi da våkner du med dritt på deg. Husker noen sider som shitplanet. lurer pa hvor tid nrk lager et program som heter. hva de gjor pa i dag.
  • naratofili. Dette er en person som tenner på og snakke om skitne temaer.

Konklusjon for at det skal være en fetish bør det være noe man tenner på som et konsept gjenstand tilstand, som ikke er av fra det normale, finn ut om du har en normal fetish. les mere om fetish på kk.no

Men er det ikke flott at vi tenner på forskjelige ting, ellers ville det vært mangen som ble ensome. At dette styrker ordtaket det finnes en for alle er sikkert og vist.

Men hvor går grensen for hva som er allmenn akseptert. Dette er vanskelig og vite fordi at, folk holder tilbake slike fantasier, hvem vill inromme at de liker 80 ar gamle kvinner

Se Liste over parafilier

finn noen å chatte med

Author: Hilde Nina

Leave a Reply