runke hjelpemiddel pluss skitne VR spill med oculus

runke hjelpemidell pluss skitne VR spill med oculus
 

runke hjelpemiddel vi ikke kan leve uten om 10 år.Hva kan de være?  Vi er ikke helt kommet der mangen tror. VR refererer til virtue reality. Forløbbig det nærmeste man kan komme et bordel på net er å bygge dukker, som fungerer som en slags gravatar.

Mye av teknologien ligger allerede i holywood.  Det er her litt av det intresange med César Vonc sin sex robot  kommer in bilde. Den dukken vil gjøre runke partneren din i red ligth senter om til en real stuff knull partner, i form av en sex robot

Det er bare spekulasjoner  fra meg om César Vonc skal bygge en sex gravatar for oculus vr.  Forhåpentligvis en dukke som blir linket til en ekte dame. Foreløbbig får man bare runke hjelp av en vr tenga robot arm. Man kan bare drømme om om et slik runke hjelpemiddel

https://www.youtube.com/watch?v=diNNm9qeHoo

Runke hjelpemiddel får man i fremtiden levert av et firma som heter Tenga. Tenga er bare et merkevare akurat som sony. På bilde over driver de å tester ut en beta versjon av et  par sammensatte komponeter. Blant annet en japansk anima character. Laget i moderne grafisk cell shading technology. Det er ikke tvil om at vi er på vei in i en latmans era av runke hjelpemiddel. 80% av mosjonen til mange runkere er gjennom har håndrykk mosjon.

Eksempler på Erotiske 3d universer som 3d sexvilla 3DSexVilla2

man skal ikke se bort fra at et runke hjelpemiddel som tenga armen, er skapt for virtue reality. 3D sex villa er ledet av en ledene aktør på de erotiske vr markede.

Spill  som  3d sex villa spill er fremtiden for sex  underholdning på net. Men aldri glem at i norge er det norske lover som gjelder, ikke Japanske.

Tid for sex leker med kåte damer
Chathouse 3D Roulette

Lurer på hva morro dingser som blir designet til dette spille i årene frem over. Skulle ønske jeg kunne se i krystal kulen enda tydeligere. Besøk spille nå å bli hann løven i flokken.

Runke klubben håper selvfølgelig at den hjelpene robot armen ikke blir et siste skrik i all evighet. et runke hjelpemiddel er ikke nok i form av en arm

finn noen å chatte med.

Author: Hilde Nina

Leave a Reply