nettverk du kan bygge for sex eller venner

 

nettverk kan bygges for alt mulig, ingen spesielll grunn. Etter faktisk talt og ha surfet rundt på nette i timesvis. Kom jeg over en fantastisk side som du sikkert har hørt om klikk.no. Her finner du mye enslige kvinner som søker men til og reise med, bygge sosiale relasjoner. har man store eroiske intensjoner holder det ikke med datingchat eller bonderomantikk.

Fantastis flott sted man kan dra for og bygge nettverk der man bor
Fantastisk flott sted man kan dra for og bygge nettverk der man bor

Du finner også kvinner som søker sex partnere, ikke kun menn. Siden er laget for gravide kvinner og de som har små barn. noen vil bare ha noen de kan ta noen øl med. ta live som det faller seg. jeg kommer til og åpne en profil her. Kan være lurt fordi nettverk kan være vanskelig og bygge når man er over 30. Man kan bygge mangen typper nettverk, etter som det er mangen typer folk.

Siden har mange forums avdelinger så gjør at den ikke kun er for damer, men den er på sett og vis koblet opp mot kvinnneguiden.no.

Klikk.no er også et bra sted og promotere nye vennegruppper, som for eksempel du starter der du bor. Jeg har prøvd og melde meg inn i vennegrupper men forespørselen blir altid avist, fordi face profilen min ser ut som den tilhører en gal fyr.

Så klart det finnes mangen websider som tilbyr vennekontakter, men hvor bra de er kan diskuteres, ofte må du betale. Og ulempen er hvor mangen er villig til og betale. Jeg tror at det som er gratis er ofte det beste, Og der finner man mannen i gaten.

På klikk.no kan man være 100% anonym, det er ikke krav om at man trenger og si hvem man er. Ulempen er da ofte at det oppstår trolling, og useriøse henvendelser. Man får ikke høre ting på den hare måten en om du var på face med vennene sine,

I de kommene dagene skal jeg promotere min egen venne gruppe, jeg håper dette blir bra, og at mangen melder seg på,.

Minner også på at vi trenger blant annet seriøse skribenter på puleprat.com Bare og ta kontakt og skrive i kommentar felte

finn en chat venn

Author: Hilde Nina

Leave a Reply